Over Ons

Innovactory is opgericht in 2013 door een team van voormalige TomTom medewerkers. We gebruiken onze expertise om innovatieve applicaties te ontwikkelen op het gebied van slimme mobiliteit.

Maak carrière bij Innovactory

In de toekomst zal mobiliteit bepaald worden door wereldwijde megatrends zoals verstedelijking, vervuiling, congestie en connectiviteit. Dit zal de manier waarop we naar mobiliteit en persoonlijke mobiliteit in het bijzonder kijken radicaal veranderen. Het gaat de hele manier veranderen waarop we van A naar B reizen en die verandering zal een heel nieuw ecosysteem van persoonlijke mobiliteit creëren.

Wij ondersteunen reizigers overal ter wereld tijdens hun dagelijks woon-werkverkeer, frequente reizen en reizen naar elke willekeurige bestemming. Wij geloven dat mensen over de hele wereld profijt kunnen hebben van onze proactieve, contextbewuste diensten in de vorm van een persoonlijke mobiele assistent.

FD Gazellen Award

In 2017 en 2018 zijn wij bekroond met een FD Gazellen Award. Hiermee behoren wij voor het tweede jaar bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen award 2018

CO2-presatieladder

Innovactory beschikt over een CO2 certificaat op niveau 5. Hiermee tonen we aan dat we niet alleen over duurzaamheid praten, maar ook in alle schakels van onze eigen keten doorvoeren.

Lees meer

Het Team

Thijs Muizelaar

Manager Business Development

Zita Wang

Designer

Roel Loos

Service Center Coordinator

Philipp Rost

Front-end Developer

Santhosh Vaiyapuri

Mobile developer

Steven Lagerweij

Chief Technology Officer

Laura van der Werf

Stagiaire Marketing

Steven Hendriks

Project manager

Jaap-Herman Bout

Product owner

Mattijs Fuijkschot

Mobile Developer

Murat Bilgili

Community manager

Maurice Mulders

Chief Operations Officer

Stefan Bollars

Program Manager

Dirk van Oosterbosch - van der Vis

UX Designer

Denie Kasan

Marketing Manager

Leon Hemrika

Stagiair Business Development

Lucien Groenhuijzen

CEO & founder

Jeroen Siffels

Mobile developer