Een kantoor met een verhaal
Onze open kantoorruimte is gevestigd in de voormalige Beiersdorf-fabriek in Almere-Buiten.
Creëer je eigen werkplek
Werk waar je wilt. Of dat nu in ons ruime kantoor is of in je eigen omgeving.
Gratis Vrijdag Lunch
Elke vrijdag trakeren wij je op lunch. Pak een luxe belegd broodje, soep of iets anders waar je trek in hebt!
Work hard play hard
We houden het spannend op het werk. Daag je collega's uit voor een potje op de Playstation 🙂
Maak carrière bij Innovactory
We breiden ons team nu uit, dus grijp die baan!

Maak carrière bij Innovactory! Wij maken de toekomst van mobiliteit en zijn opzoek naar helden die een nieuwe stap willen maken in hun carrière. Je droombaan vind je niet, die creëer je! Ontdek de kansen die we je bieden en verrijk je carrière bij ons.

De toekomst van mobiliteit ligt in onze handen

Wie zijn wij? 

Wij zijn Innovactory, opgericht in 2013 door een team van voormalige medewerkers van het bedrijf TomTom. Samen hebben we één doel, namelijk het ontwikkelen van innovatieve slimme oplossingen voor mobiliteit. 

Wat maakt onze producten uniek? Ze zijn ontworpen om de behoeften en uitdagingen van automobilisten, die regelmatig in drukke stedelijke gebieden reizen, te vervullen. Met slechts één app proberen we hen makkelijk van A naar B te laten reizen. Uiteraard met behulp van hun eigen vervoer, maar ook met dat van onze partners.

Wij bieden een unieke dienst aan die optimaal aansluit bij de behoeften van onze gebruikers. Deze reizen vaak hetzelfde, maar hebben soms andere wensen. Met onze slimme oplossingen ondersteunen wij hen tijdens al hun reizen ongeacht de bestemming. Technologie die rekening houdt met je locatie en omgeving is echt de toekomst. Bij Innovactory proberen we de juiste oplossing aan te bieden voor gebruikers en klanten in heel Europa.

We zijn ‘bootstrapped’. Dat betekent dat we onze eigen veters kunnen strikken. We redden ons zelf. Ons bedrijf is goed gefinancierd én we genereren winst sinds de dag dat we zijn begonnen. Wat we bouwen en waar we naartoe gaan, bepalen wij zelf! 

Onlangs hebben we verschillende uitdagende op mobility as a service gerichte projecten gewonnen, waardoor we ons werkgebied hopelijk snel naar een pan-Europees niveau kunnen tillen.

Vacatures

Je werkt, in een Java-omgeving met een zeer schaalbare infrastructuur met een focus op MaaS-diensten (mobility as a service), aan de ontwikkeling van diensten zoals reisplanning, boeken, toegang en betaling van transportdiensten.

Je werkt aan onze nieuwe mobiele app, TRIPPS, met de focus op MaaS, en ontwikkelt functies zoals reisplanning, boeken, toegang en betaling van transportdiensten.

Is er op dit moment geen passende vacature voor jou, maar wil je wel graag werken bij Innovactory?

Stuur ons dan een open sollicitatie met jouw cv.

Zit er geen vacature voor je bij, maar wil je wel solliciteren bij Innovactory? Stuur ons dan een mailtje!

We're committed to making traveling easier, personal and more fun for everyone.

Tools

Tools we use

Voordelen

  • 25 vakantiedagen
  • Ziekteregeling
  • Flexibele werkomgeving
  • Gratis snacks, drankjes en vrijdag lunch
  • Bonusregeling
  • Pensioenplan
  • Reiskostenvergoeding
  • Bedrijfscertificatenplan
  • Mobiele telefoon inclusief onze apps 🙂

Over Almere

Innovactory is gevestigd in Almere, een bruisende stad met ruim 200.000 inwoners. Almere is een aantrekkelijke stad voor ondernemers, bewoners en bezoekers. Bekijk het promotiefilmpje van de gemeente.