Innovactory steunt initiatief Thuiswerkdag op 21 november. Doe jij met ons mee?

Hoe zorg je ervoor dat je morgen niet in de file staat? Juist. Door er niet in te gaan staan. Daarom organiseert BNR op donderdag 21 november voor het eerst de landelijke Thuiswerkdag en Innovactory doet hieraan mee! 

Met de landelijke Thuiswerkdag wil de Nederlandse radiozender een oproep doen om thuiswerken eens te proberen en het gesprek op gang te brengen tussen werknemer en werkgever. Wanneer werknemers af en toe thuiswerken, scheelt dat al snel vele auto’s op de weg. Met minder files en minder CO2-uitstoot als gevolg.

Alle programma’s van de BNR zullen daarom op 21 november vanuit het huis van de presentatoren worden uitgezonden. Ook de redacteuren werken vanuit hun huis. Als het BNR lukt, dan kunnen veel meer bedrijven het. Doe jij mee? Meld je aan via http://bnr.nl/thuiswerkdag

Innovactory steunt het initiatief
Bij Innovactory zetten wij ons in om reizen leuker, sneller en duurzamer te maken. Daarom steunen we het initiatief door op donderdag 21 november thuis te werken. En we gaan een stap verder…

Met onze projecten Slimme Reis!, GaFileVrij en SlimSpitsen willen we forenzen, die gewend zijn om met de auto te reizen, helpen een andere, slimmere keuze te maken. Door de auto te laten staan en over te stappen op de fiets of door bijvoorbeeld thuis te gaan werken, worden zij beloond. Via de gratis app TimesUpp krijgen deelnemers persoonlijk reisadvies en sparen ze voor cadeaus zoals fietsaccessoires. De app, ontwikkelt door Innovactory, is een digitale reisassistent die gebruikers inzicht geeft in de beste route van A naar B, rekening houdend met snelheid, kosten en duurzaamheid.