Nederlandse TimesUpp is nu slimste reisassistent op de iPhone

De Nederlandse app TimesUpp is nu de slimste reisassistent voor de iPhone. De totaal vernieuwde app berekent automatisch alle reistijden voor al je afspraken en laat die meteen in je agenda zien.

Het nieuwe TimesUpp toont reistijden voor alle afspraken in je agenda, tot wel 60 dagen van tevoren. Of je nou met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of lopend gaat. En of het nou voor woon-werkverkeer is, of voor bijzondere afspraken.

“Er is geen andere app met die functionaliteit. Hiermee zijn we concurrenten als Google Now ver voor. Daar zijn we trots op”, zegt Lucien Groenhuijzen van ontwikkelaar Innovactory.

Smart Planning

Met de nieuwe Smart Planning-functie leert TimesUpp over de agenda en gewoonten van de gebruiker en stemt ze reisadvies erop af. De gebruiker voert eenmalig zijn favoriete adressen in, zoals bijvoorbeeld thuis, het werk en de kinderopvang. TimesUpp geeft dan automatisch meldingen als het tijd is om er naartoe te gaan. Maar de app denkt ook met je mee: komt er een afspraak tussendoor, dan geeft TimesUpp daarna pas een melding met een reistijdindicatie.

Kijken hoe het slimmer kan TimesUpp 2.0 is op nog meer punten grondig verbeterd. Zo is de app volledig opnieuw ontworpen met een intuïtieve bediening. Ook werkt de app nu voor afspraken in heel Europa. De functionaliteit waardoor TimesUpp geliefd werd bij gebruikers, is gewoon gebleven. De app geeft nog steeds een vertrekalarm als het tijd is om naar je volgende afspraak te gaan. Rijd je met de auto, dan houdt de app bovendien rekening met files op de weg.

Groenhuijzen “We kijken voortdurend hoe we de slimste reisassistent-app kunnen maken. Ik denk dat we iedereen met veel afspraken echt kunnen helpen met het nieuwe TimesUpp. “