Al 100.000 spitsmijdingen door No Spits Today

Deelnemers van No Spits Today laten steeds vaker de auto staan! Samen hebben de deelnemers van No Spits Today namelijk al 100.000 keer een alternatief gekozen voor de auto in de avondspits. Tim is een van de 1.000 deelnemers die iedere dag de avondspits mijdt. Tim: ”Zodra het even kan pak ik heerlijk het fietsje van Zeist naar Utrecht en weer terug. Niks is lekkerder dan de wind door de haren en het hoofd leeg te maken!”

Ben jij benieuwd hoe jij de spits het best kunt vermijden? No Spits Today geeft deelnemers persoonlijke tips via de slimme app TimesUpp! Zo kan thuiswerken bijvoorbeeld vaker dan je denkt, merkte deelnemer Peter: ”In overleg met mijn werkgever heb ik mijn werktijden aangepast en één dag in de week probeer ik vanuit huis te werken.”

Aan het project kunnen automobilisten meedoen die regelmatig in de avondspits Utrecht Centrum, Utrecht Science Park/De Uithof & Rijnsweerd en Amersfoort-Noord uitrijden. Om te bepalen hoe vaak automobilisten hier rijden, is er een verkeersonderzoek gedaan. Interesse om mee te doen? Deelnemen kan nog steeds! Kijk of je mee kunt doen via: www.nospitstoday.nl